Hanneke Kennes

Coach - Leiderschap en teamwork

  • leiderschap
  • teamwork
  • motiveren en stimuleren

 

Wie is Hanneke

Ik ben een no-nonsense, nogal nuchter persoon met een grote interesse in communicatie en samenwerking. Ik studeerde Oost-Europese talen, werkte 10 jaar in de internationale automotive industrie en ben intussen 12 jaar actief als bedrijfstrainer. Ik werk met groepen medewerkers en leidinggevenden aan leiderschaps- en communicatievaardigheden opdat ze vlot en doelgericht met hun collega’s kunnen samenwerken.

 

 

Expertise en achtergrond

Door mijn ervaring als operationeel teamleader en manager in het bedrijfsleven focus ik in mijn trainingen sterk op de link met de operationele realiteit. Daarnaast ben ik geboeid door wetenschappelijk onderzoek naar de werking van ons brein, naar leiderschapsgedrag en samenwerking. Ik werk vooral rond het motiveren en stimuleren van het gewenste gedrag in teams en organisaties.

 

 

Aanpak

In mijn trainingen staan heldere stappenplannen en concrete oefeningen rond de eigen werksituatie centraal. Deelnemers kunnen daags na de training op hun werk starten met de uitvoering van hun geoefende situaties. De aanpak typeert zich door een mix van serieuze zaken met een goeie lach, waarbij deelnemers zich amuseren en praktisch leren tegelijk.
Je kunt me inzetten voor trainingen of trajecten rond interne communicatie, de samenwerking tussen ploegen of afdelingen, een goeie start maken voor nieuwe leidinggevenden, motiverend werken rond doelstellingen en strategie, veranderingen leiden in teams.

 

 

Blogs