14 maart 2019

Het is tijd voor jouw upgrade in product conformity

Graag brengen we je op de hoogte van de nieuwe wendingen binnen de automotive supply chain. Sinds kort hebben een groot aantal autofabrikanten bijkomende verantwoordelijkheden voor de productveiligheidsfunctionarissen aangesteld en eisen dit ook van haar leveranciers.

Product Safety & Conformity Representative

De Product Safety & Conformity Representative is dé expert en aanspreekpunt voor managers en klanten. Als het gaat om productaansprakelijkheid, doet men beroep op de PSCR als wettelijke vertegenwoordiger. Deze productveiligheidsfunctionaris volgt het product binnen de productieomgeving en op de automobiele markt.

Conformiteitsheidsrisico’s

Naast veiligheid moet je, binnen het productontwikkelingsproces, nu ook conformiteitsrisico’s doelgericht bepalen, minimaliseren en beheren. Mochten er duidelijk onveilige producten de markt betreden die niet conform zijn met de wettelijke vereisten, is de functionaris verplicht het nodige te doen. Het is dus een uitgebreid takenpakket die voortdurend in verandering zit.

Om ervoor te zorgen dat je als PSCR deze uitdagingen correct implementeert in jouw organisatie, raadt Allanta je aan je kennis grondig te upgraden.

 Product Safety & Conformity Upgrade training

 

” Deze PSCR- upgrade is specifiek afgestemd op de vereisten in de dagelijkse praktijk.”

– Euro-Symbiose –

 

Volgde je in het verleden een productveiligheid training bij Allanta of ander officieel erkent instituut? Dan is deze bijkomende opleiding exact wat je nodig hebt.  Leer alle bijkomende aanpassingen van PSB naar Product Safety and Conformity in één dag.

Wat leer ik tijdens deze Upgrade Training?
Mijn resultaten

Meer weten? 

De nieuwste inzichten in productintegriteit worden verkend in vier modules en de competentie als productveiligheidsfunctionaris wordt verder ontwikkeld.”

– Euro-Symbiose –

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen, acties en aanbiedingen van Allanta.

Meer blogs