Allanta Automotive – AIAG en VDA

Waarborgen dat een product aan de klanteisen voldoet, is prioriteit nummer 1 binnen de automotive sector. Speciaal voor de sector werden daarom specifieke normen ontwikkeld die focussen op risicomanagement, de verbetering van ontwerp- en productieprocessen en de verhoging van de productkwaliteit en procesbetrouwbaarheid. Wij leiden je graag op in deze materie, zodat je zich steeds in regel kan stellen met de geldende wetgevingen en klanteisen. Verhoog je rendement met onze verschillende oplossingen, opleidingen, advies en audits.

Allanta is officiële license partner van VDA QMC

Allanta vzw is sinds 2020 officiële license partner met het Duitse VDA QMC, dat instaat voor het opstellen en de certificatie van VDA-kwaliteitsstandaarden in de automobielindustrie. Laat je VDA QMC kwalificeren in België en Nederland.

Allanta is license partner VDA QMC

 

Ontdek onze Automotive opleidingen

Leveranciers richten zich vandaag bovendien steeds meer en meer op de Duitse automotive sector. Onze Allanta Automotive experten helpen je graag in te spelen op deze ontwikkeling met een ruim aanbod aan AIAG en VDA opleidingen.

Kwaliteitsmanagementsysteem IATF 16949:2016

Ga naar norm en auditor opleidingen 

VDA QMC kwalificatie en certificatie VDA 6.3

Ga naar de VDA 6.3 opleidingen

 

Automotive Core Tools en kwaliteitstechnieken

Ga naar de Automotive Core Tools opleidingen
Ga naar alle kwaliteitstechnieken binnen de automotive

Automotive kwaliteitsmanagement methodes

Ga naar onze kwaliteitsmanagement methodes binnen de automotive

Operational Excellence

Lean en Six Sigma principes  zijn ook toepasbaar in de automotive, alsook APICS methodes uit de supply chain.

Ga naar onze opleidingen in Operational Excellence

Schakel ons in voor advies en audits

Jouw advies- of begeleidingstraject vertrekt steeds vanuit een persoonlijke en praktijkgerichte invalshoek waarin vertrouwen en transparantie voorop staan. Onze adviseurs reiken een mensgerichte totaaloplossing aan die rekening houdt met de specifieke eigenschappen van jouw onderneming en processen.

Ga naar onze advies en begeleidingsprojecten

 

Schakel onze Allanta Automotive experten in voor  jouw proces- of productaudits. Als onafhankelijke partner kijken we met een frisse blik en sector overschrijdende ervaring naar jouw managementsystemen, processen en producten.

Ga naar onze automotive audits en diensten

 

Haal de Automotive Training Guide 2022 in huis

Gebruik deze gids als een praktisch overzicht om een geschikte training voor jezelf en jouw collega’s te vinden. Je ontdekt in één oogopslag alle trainingen van ons & VDA QMC. Voor jouw gemak gebruiken we schema’s om voorgestelde trainingsprogramma’s in kaart te brengen.

The Automotive Training Guide is nu beschikbaar