Kristel Appeltans

Allanta Coach - Automotive Quality

  • kwaliteitsmanagement
  • Automotive Core Tools
  • VDA 6.3

 

Wie is Kristel

Noem me gerust een people manager. Ik zet graag mijn opgebouwde kennis en ervaring uit de automobielwereld in en help zo mensen en organisaties verder groeien op kwaliteitsgebied. Dankzij mijn klantgericht inlevingsvermogen weet ik telkens de juiste toon aan te slaan. Respect, vertrouwen en appreciatie zijn voor mij de belangrijkste waarden om een “samen-werking” als team te realiseren.

 

 

Expertise en achtergrond

Bijna 30 jaar geleden rolde ik in mijn allereerste job in de kwaliteitswereld van de automobielindustrie.  Daar had ik een leidinggevende kwaliteitsfunctie bij een opstartende toeleverancier (Tier 1) in België. Bij ervaren experts ging ik de stiel leren in het moederbedrijf in Duitsland. Sindsdien was ik werkzaam bij verschillende Belgische automobielbedrijven in zowel ondersteunende als leidinggevende functies en in klant- of leveranciersposities.

 

De verschillende automotive systemen (zoals IATF16949) en core tools (zoals SPC, MSA en FMEA) analyseerde ik in de loop der jaren in detail en implementeerde ik met de nodige moeite. Ook liet ik deze systemen met een kritische blik auditeren, nadat ik zelf behoorlijk wat audits uitgevoerd had.

 

Schakel me in voor onder andere

 

Aanpak

Samen met jou werken we naar een meer kwaliteitsbewuste organisatie. Als team bereiken we meer dan als individuen. Daarom zie ik mijzelf in de eerste plaats als een consultant en trainer omdat kennisoverdracht nog steeds nodig is. Maar in tweede instantie ondersteun ik je graag als coach. Zo leer je begrijpen welke behoeftes er bij jou en de organisatie nodig zijn op kwaliteitsgebied. Verbeteringen op maat van jouw bedrijf zet je zelf in gang, ik help je graag mee op weg.